Klant ervaringen

Zo tof om dagelijkse blije berichten te mogen ontvangen. Dat is waar wij, Stijn en ik, het voor doen. Met toestemming van onderstaande Culicoolers delen we hun positieve berichten.

Met onze producten hebben zij de volgende resultaten bereikt:

nicole-offenberg-fotograaf-emilie-hudig-juli2015-profielfoto-fc30Nicole – “Na deelname aan FoodChange30 blijf ik een enthousiaste klant. Echt top wat jullie daarmee hebben neergezet! Ik eet nu 3 weken jullie recepten. Voel me fit en energiek en er is 3 kilo afgevlogen.

Belangrijkste: de recepten zijn heel lekker en gemakkelijk.
Met uitzondering van de koffie met warme melk volg ik trouw alles op
en denk op termijn net als jullie 80-20 te doen (dus wel af en toe een wijntje!)

Resultaat: -3 kilo
Gezonder JA 9
Energieker JA 8

inge-testimonial-profielfoto-2015-fc30Inge – “Meer energie, een rustigere buik, een paar kilotjes minder en heel veel plezier en positieve energie. Ik heb mijn oude hobby bakken weer nieuw leven ingeblazen! Ik heb een chronische darmaandoening en dit programma heeft daar zeker een positieve invloed op gehad!!!

Nicole en Stijn, ik wil jullie oprecht heel erg bedanken voor deze super-ervaring. Dit heeft echt iets bij me aangewakkerd. Deze manier van eten/leven past goed bij me, het voelt goed en ik wil hier echt mee verder en misschien nog wel meer mee gaan doen! Dank jullie wel!”

Resultaat: -2 kilo
gezonder JA 9
Energieker JA 9

frederique-juli2015-profielfoto-fc30-culibbq-culifastFrederique – “Paleo ÍS makkelijk en heb zo genoten van het kokkerellen. Tja en het resultaat is smullen. JAAAAAAA, wij gaan zeker zo verder. FC30 was een super opstap voor ons om verder te gaan met de lifestyle en wij zijn geroutineerder geraakt met overheerlijke recepten. Dat was mijn doel en is behaald! Meer dan behaald. Wij zijn verrast door alle lekkere recepten.

Deze lifestyle geeft zoveel fitheid. Fitheid die mogelijk is door ongelooflijk lekker te smullen van pure gerechten. Jullie zijn zelf een-en-al stralende fitheid wat enorm stimuleert! Ook de CuliCoole filmpjes zijn stimulerend en iedere keer weer een bevestiging hoe makkelijk het kan zijn. De mailing met uitleg over producten is een super mooi besefmoment, dit vind ik belangrijk om te weten en geeft meer inzicht in het waarom wel of niet. Complimenten voor jullie concept!

Resultaat: -0,7 kilo ( ik ben er “dik” 😉 tevreden mee! Voel me happy in mijn lijf!)
Gezonder JA 9
Energieker JA 9

alexandra-juni2015-profielfoto-fc30Alexandra – “Ik ga het zeker meer doorvoeren in onze levensstijl. Ga proberen het 80/20 te doen. Merk dat ik er baat bij heb en dat is veel waard. Ik voel me gezonder, fitter en zit lekkerder in mijn vel. Mijn darmen zijn rustiger en daar deed ik het voor. Verder ben ik verrijkt met 90 lekkere, verrassende en vooral gemakkelijk te maken recepten.”

judith-2015-profielfoto-fc30Judith – Al vaker heb ik nagedacht over paleo, of een voorzichtige poging gedaan. Door dit op eigen houtje te gaan doen, raakte ik al snel verstrikt in het web van richtlijnen en recepten en ingewikkelde ingredienten. FC30 heeft mij de eerste tijd aan de hand genomen en een goede leidraad gegeven om der overstap naar paleo te maken.

Deelname heeft mij een beter en gezond eetpatroon opgeleverd, en daarmee een positieve impuls aan mijn leefstijl. Bijkomend voordeel is dat ik bijna 4,5 kilo ben afgevallen tijdens de FC30, zonder het idee van diëten of lijnen of mezelf dingen ontzeggen.

Wat me voor op- en meegevallen is, is dat het mij veel gemakkelijker afging dan gedacht. Waar ik had verwacht dat het afzien zou worden, is zijn de moeilijke momenten op 1 hand te tellen geweest.

Of ik doorga? O jawel, ik ga zeker door! Ik voel me goed en gezond bij deze manier van eten. Geen liters cola, geen bergen snoep en chocolade, het is zoveel beter voor mijn lichaam. Ik merk ook minder stemmingswisselingen. Verder vind ik het erg leuk om ‘anders’ te eten, en heb ik genoten van de pure smaken.

Resultaat: – 4,4 kilo
gezonder JA 8
Energieker JA 8

beatrice-devis-juni2016-profielfoto-fc30Beatrice – “Ik ben jullie echt heel dankbaar, want dankzij jullie ben ik die kilo’s, die al jaren niet kwijtraakte, wel kwijtgeraakt! Daarvoor hebben jullie allebei voor altijd een plaatsje in mijn hart.

Ik heb leren koken, eindelijk een keukenmachine gekocht, gezonde ingrediënten in de kast, leren koken met kerrie en kurkuma, weet nu meer over voeding en over wat wél en niet gezond is.
Het programma is ideaal om bewuster te worden van hoeveel suiker en ongezonde dingen we eten.”

Resultaat: -2 kilo
Gezonder JA 9
Energieker JA 8

meetengreet9-fc30-120715-nicoleNicole – Wat gaan 30 dagen toch snel! Aan het begin vond ik het lastig, nog niet zo goed wetende hoe paleo werkt. Vol overtuiging ging ik aan de gang. Elke dag de recepten precies volgen. Nu aan het einde heb ik hem door en maak ik er mijn eigen varianten van, maar net wat past binnen de planning en wat ik nog aan boodschappen heb.

Ik voel me er zo ontzettend goed bij. Een gezonder darmstelsel (wat mij heel veel waard is na ontzettend veel jaren tobben) en veel energie. Deze energie is continu over de hele dag. Geen dipjes meer na de lunch of avondeten. Het draagt ook bij aan je gewicht. Ik ben 4 kilo kwijt en eigenlijk heb ik dit vanzelf verloren zonder honger, zonder je energieloos te voelen. Eigenlijk alles wat beloofd is, is waargekomen.

Bovendien ging er met de recepten met courgette i.p.v. pasta echt een wereld voor mij open. Het is zo lekker verfrissend, bovendien handig te maken en het smaakt zo’n beetje overal bij.
Ik kijk terug op een leerzame 30 dagen, en een periode waarin ik veel energieker ben geworden, enthousiaster en ook nog eens wat kilo’s eraf. Heel erg bedankt Nicole en Stijn voor het programma en alle bijbehorende tips en leuke mailtjes! Ik ga er zeker mee door!

Resultaat: -4 kilo
Gezonder JA 7
Energieker JA 9

regina-prins-2016-profielfoto-fc30Regina – “Wij, mijn man en dochter, gaan hier door. Ik voel me gezonder. Wel met de 80/20 regel…maar door. We vinden het allemaal lekker. En ik vind koken weer leuk. Ik word uitgedaagd door jullie recepten, zeker als ik niet alles in huis heb of kan krijgen. Ik krijg ook ideeën die ik vervolgens weer uitprobeer. Verder vond ik jullie mail met info elke dag erg plezierig. Dat ga ik vast missen.
Ik weet nu na de 30 dagen van FoodChange30 weer welke keuzes je kunt maken. Dat gezond ook lekker is. En dat je zeker niet jezelf hoeft uit te hongeren. En dat sommige gerechten zo makkelijk zijn en zo weinig tijd kosten om te maken!”

ingridvandenberg-juni2016-profielfoto-fc30-culifast-culicoolerIngrid – “In totaal 5 kilo afgevallen, geen behoefte aan suikers als tussendoor, meer energie & geen opgeblazen gevoel meer. Ondanks dat ik op zondagen me er minder aan gehouden heb. Af en toe iets gegeten wat niet in in de style past. Maar dat is bewust gekozen.

Ik ben nu zo’n 2 maanden bezig met jullie lifestyle en ik ben helemaal om. Het kost me bijna geen moeite. Het geeft me een geweldig gevoel. Dank je wel hiervoor.”

Resultaat: -5 kilo
Gezonder JA 9
Energieker JA 8

cynthia-jongejan-augustus2016-profielfoto-fc30Cynthia – Ik heb meegedaan met FoodChange30, omdat ik allereerst mijn diabetes onder controle wil krijgen. Ben nu sinds 2,5 maand gestopt met medicijnen na het lezen over diabetes en voeding en ik voel me nu al een stuk beter.

Deelname aan dit programma heeft me veel meer energie opgeleverd. Plus ik heb geen buikpijn of diarree meer. Alle recepten vond ik lekker en ondanks dat ik het in het weekend niet helemaal hebt volgehouden, ben ik wel superblij met de resultaten. 8 kilo kwijtgeraakt.

Ik ga door met deze manier van eten, aangezien ik niet terug wil aan de medicijnen voor mijn diabetes type 2.

Energie 6 naar 8
Gezondheid 5 naar 7
82,5 naar 74,5 > 8 kilo! (in 2,5 maand)

Op 12 september 2016 deelde ze nog het volgende berichtje:
“Even een blij berichtje van mij. Vandaag controle gehad voor mijn diabetes. Waardes zijn nog steeds wat te hoog en normaal zou ze nog steeds medicijnen voorschrijven maar ze vindt het heel erg goed gaan. Ze is er erg verbaasd over aangezien ik al best veel medicijnen had en omdat ik al aan insuline moest. Nu nul medicijnen en met dit als resultaat. Mijn vitamine d heeft nu ook weer goede waarde. Is verdubbeld zelfs dus erg goed. Ook mijn b12 is vooruit gegaan. Gemiddelde suiker van 7,1. Dus super. Cholesterol is keurig en ook zelfs verbeterd. Dus mij blij!! Over 3 maanden weer controle.”

wencke-kleur-2015-profielfoto-fc30– WENCKE- “ Of het naar meer smaakt? Ja, voor mij absoluut. Ik voel me echt gezonder. Mijn stoelgang is nog nooit zo goed geweest en ben een stuk energieker!!!

Ik heb bijna geen koffie gedronken, ik denk in die 30 dagen 3 kopjes koffie. Omdat ik borstvoeding geef heb ik af en toe een schaaltje yoghurt of een snee brood gegeten. Maar minimaal!

Van jullie enthousiasme krijg ik al energie. Fijn dat er een besloten facebookgroep is waar vragen gesteld kunnen worden en waar meningen en recepten gedeeld kunnen worden! En ik vind het heel goed dat jullie de 80/20 regel hanteren, dus dat er plaats is voor iets wat minder gezond is. Daardoor kun je ervan genieten, zonder je schuldig te voelen!”


mieke-oktober2016-profielfoto-fc30Mieke – Dit smaakt zeker naar meer. Zonder probleem ga ik er mee door. Opgeblazen gevoel is weg. Geen hoofdpijn meer, geen suiker dwang! Ik hoef niet af te vallen, het tegendeel juist. Ik blijf mooi steken rond die 55 kilo.

Geweldig om je lijf en geest op een lijn te krijgen doordat er rust in komt. Het is veel eenvoudiger dan ik dacht dat het zou zijn. Dat terwijl ik ook veganistisch eet. Super inspirerend met alle reacties van mede leden in de Culicoolgroep & de grappige filmpjes van jullie. Ik ben super blij met jullie vorm van hulp.

Petra – “Ik ben al een tijd bezig met gezonde voeding en dat bevalt heel goed. Via FC30 wilde ik nog meer inspiratie op doen voor gezonde en lekkere gerechten waar ik me fit en fijn door voel. Dat is gelukt! Volhouden was makkelijk, want de recepten waren afwisselend, lekker en makkelijk te maken.”

Katja – Een focus op een gezonde leefstijl voor 30 dagen werkt goed om een verandering bij jezelf in gang te zetten. Het heeft mij veel meer energie opgeleverd, meer bewustzijn over waarom iets niet goed is voor je lichaam en een paar kilo eraf! Ik denk dat ik het ontbijt en de lunch goed kan volhouden. Dit ritme heb ik de afgelopen 30 dagen ‘ingebakken’. Het avondeten wil ik langzaam aan gaan veranderen samen met het hele gezin.

Resultaat: -2 kilo
gezonder JA 9
Energieker JA 9

Linda – “Ik ben in 30 dagen 5 kilo afgevallen. Een heel mooi resultaat! FC30 heeft voor mij leren kijken naar welke ingrediënten je gebruikt om een maaltijd te maken. Daarnaast heeft FC30 een grote variatie in maaltijden. Door de overgang was ik 5 kilo aangekomen. Na het volgen van FC30 ben ik die extra kilo’s kwijt en voel ik me een stuk fitter en gezonder.”

Myranda – “Ik ben 4,2 kilo afgevallen in 30 dagen. Ik voel me lekkerder, gezonder & ik heb meer energie gekregen. Het waren goed beschreven recepten en makkelijk te maken. Ik at al een tijdje paleo en de fc30 heeft me een grote variatie aan recepten gegeven. Sinds ik paleo eet en dus ook bijna geen geraffineerde suikers, heb ik geen opvlieger meer gehad.

De pompoenfrietjes uit de oven vond ik het lekkerst & meest verrassend. Ik eet altijd ovenfriet van de Albert Heijn maar deze smaken net zo lekker, terwijl ik dat niet verwacht had. Ik ga door met deze manier van eten, want ik voel me er goed bij!”

Carla – “Mijn energie is weer een stuk verbeterd, ik doe nu ruim ander half jaar paleo en dit geeft mij met de ziekte ME/CVS zoveel meer waarde, kan nu zelfs activiteiten op een laag tempo mee doen. Hier blijf ik zeker mee door gaan, met de 80 / 20 is het goed leefbaar en heb ik stukken meer energie. Niet te krampachtig vast houden aan de paleo, leven en gezond eten is het belangrijkste.”

Simone

Deze pure manier van eten houdt me gezond en gelukkig in body en mind

Dag Nicole en Stijn,
Hartelijk dank voor jullie overheerlijke recepten!! Jullie visie en recepten sluiten erg goed aan bij hoe ik/wij willen genieten van een gezond en eerlijk maal, op korte…, maar ook op lange termijn..

Ik gebruik al langere tijd geen gluten meer en zeer incidenteel nog melkproducten (liefst geit) en/of suikers. Heb geen gewichtsproblemen vanwege een (gegeven) snelle spijsvertering, maar wil graag op deze pure manier eten omdat het me gezond en gelukkig houdt in body en mind.

Ik ben trouwens razend enthousiast over jullie chocoladeijs-recept met banaan en avocado!!! Dat is gewoon zo’n heerlijk smultoetje waar je energie van krijgt ipv een pafferig gevoel na een toetje!!
Al jullie recepten en presentaties zijn overigens top!!! Heel veel dank daarvoor!!

Warme groet
Simone