Paleowrap met rosbief en avocado

paleowrap-met-rosbief

Al heel lang waren we op zoek naar een lunch die makkelijk mee te nemen is.
En gewoon lekker met de hand te eten is.

We hebben het gevonden!
Een paleowrap.

Het is ook nog eens lekker en supergezond.
Ik weet zeker dat je collega’s het met hun ogen uit je handen eten 😉

Bekijk nu in onze outdoorkitchen hoe onze
Paleowrap met rosbief en avocado eruitziet:

Wil je meer van CULICOOL TV volgen?
Abonneer je dan hier op het youtube-kanaal van CULICOOL.

Als je aan de slag wilt gaan met de Paleowrap met rosbief en avocado dan vind je hieronder het recept.

Paleowrap met rosbief en avocado

paleowrap-met-rosbief-logo

Voor 2 personen

Wat heb je nodig?

  • 1 eetlepel olie (kokosolie)
  • 4 eitjes (voor gebakken omelet)
  • 8 plakken rosbief(verse van de slager)
  • 4 blaadjes sla (bijv. ijsbergsla)
  • Guacamole van 2 avocado’s (of bij weinig tijd plakken avocado)
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 4 augurken, in dunne plakjes
  • ¼ komkommer in dunne plakjes

Dit is ook handig:
cocktailprikker

Hoe maak je het?

  1. Bak 4 kleine omeletjes in olie.
  2. Snij de tomaten in stukjes, de augurken in dunne plakken en de komkommer in dunne plakjes.
  3. Maak guacamole, of snij de avocado in dunne plakjes.
  4. Dan is het al tijd om de wraps te maken. Leg twee plakken rosbief over elkaar op een bord, leg daarop de omelet, een slablaadje, blokjes tomaat, schijfjes komkommer en augurk en tot slot de guacamole.
  5. Vouw dicht en houd het bij elkaar met een cocktailprikker.
  6. Eet smakelijk!