TDWB: De meest COOLE burger OOIT

TDWB-wordpress-afbeelding-2015-logo
Waarom The Dutch Weed Burger (TDWB) de meest COOLE burger OOIT is? Het geeft je POWER door de weed.
Je doet er geen dier kwaad mee. Het ziet er TOF uit. Het is een puur Nederlands product.
& het is ook nog eens erg LEKKER!

Ik had Lisette (1 van de creators van de TDWB) uitgenodigd om The Dutch Weed Burger bij ons te bereiden in de Outdoor Kitchen.

En ja dat wilde ze heel graag!

2 dagen(!) voor vertrek naar Malaga kwam ze langs in Breda.
Lisette vond ons al halve Spanjaarden, omdat we ons al heel relaxed gedroegen.
(kijk hier maar)

TDWB hadden hem al eerder geproefd in Breda,
maar als hij dan toch door de “creator” wordt bereid is,
geeft dat een extra beleving!

Yammm…wat is hij lekker.
En je hebt gewoon niet door dat je geen vleesburger aan het eten bent.

Hij is gezond & je hebt de beleving van het eten van een burger.
Lisette kan ik kleuren uitleggen hoe dit kan.

Ze hebben namelijk erg gelet op de 5 smaken,
die wij als mens kunnen proeven.

Kijk zelf maar:

Zie in de video hoe ik met Lisette The Dutch Weed Burger bereid:

Hij is echt om te smullen!
Wanneer ga jij je tanden erin zetten?

We zijn benieuwd naar je reactie & laat ook zeker aan ons weten of je de The Dutch Weed Burger al een keer hebt gegeten.
Tof als je een reactie achterlaat onder deze blog.

Wil je meer van CULICOOL TV volgen?
Abonneer je dan hier op het youtube-kanaal van CULICOOL.

Als je de The Dutch Weed Burger wilt proeven dan vind je hieronder de adressen waar je naar toe kunt. Helaas geen recept, want het receptuur is geheim.

The Dutch Weed Burger

TDWB-wordpress-afbeelding-2015-logo

Bereidingstijd: 0 (hij wordt voor je bereid)
1 burger per persoon

Wat heb je nodig?
Adres: Zie hier waar je TDWB kunt eten.

Sowieso kun je de burger proeven in alle Bagels & Beans,
want sinds 15 oktober 2015 wordt hier The Dutch Weed Bagel geserveerd!

Hoe maak je het?

Als je dan echt zelf aan de slag wilt dan kun je eens de cantharellen met gerookte paprikapoeder proberen voor op je burger, die je thuis maakt.

  1. Scheur de cantharellen.
  2. Doe olijfolie in de pan en bak hierin de cantharellen.
  3. Blus af met shoyu (gefermenteerde sojasaus)
  4. Voeg wat gerookte paprikapoeder.
  5. En klaar! Eet smakelijk!

TDWB-wordpress-afbeelding-2015-logo