TOPFIT

TOPFIT programma

Een exclusief programma waarin je aan je gezondheid werkt voor meer energie en gewichtsverlies en om je blijvend ieder jaar topfit te voelen.

"Het leven is te kort om je slecht te voelen"

WIL JIJ...

...je blijvend ieder jaar topfit voelen? En dat tot het einde van je leven?  

meer energie om er de gehele dag vol tegenaan te kunnen? ... weer trots zijn op je lichaam? (& dat aan iedereen kunnen laten zien?) … van je opgeblazen gevoel of buikklachten af? … weer betere stoelgang? Ofwel goed kunnen poepen? … geen vermoeidheid dipjes meer? … van je suikerverslaving afkomen? … die overtollige kilo’s kwijtraken? (& nu voor altijd?) … afscheid nemen van het ge-jojo omdat je het zat bent om van dieet naar dieet te gaan zonder blijvend gewenst resultaat? … graag zonder hongergevoel lekker en voldoende kunnen eten?  

OFWEL: Wil jij in je beste lichaam ooit zitten om je beste leven te leven, waarbij je boordevol energie hebt om je dromen waarmaken?  

Hoe graag wil je dit? Geef dit aan op een schaal van 1-10. 

Geef je een 9 of 10. TOP! 

Lees dan verder. Dan gaat het TOPFIT programma je hierbij helpen.  

Geef je een 8 of lager, dan twijfelen we over je intrinsieke motivatie. En over je bereidheid om je doelen te bereiken.  

Beter koop je het programma dan niet.  

Ja, heel eerlijk. We willen alleen klanten ontvangen, die intrinsiek gemotiveerd zijn en die er echt 100% voor willen gaan. Met deze TOPPERS willen wij onszelf mee omringen.  

Alleen met een motivatie van een 9 of 10, geloven wij dat je jouw beste en gewenste resultaat gaat bereiken.  

Hoe belangrijk is gezondheid voor jou? 

Bij een nieuwjaar wensen we elkaar allemaal een gezonde gezondheid toe, want dat vinden we zo belangrijk...  

Als we aan mensen vragen om te kiezen tussen geld of een goede gezondheid? Dan zal 99% kiezen voor een goede gezondheid. Jij toch ook? 

Maar handel jij hier ook na? Investeer jij ook geld & tijd in een goede gezondheid?  

Een goede gezondheid komt niet aanwaaien. Zeker niet met de huidige verleidingen en voedingsindustrie. Zij hebben ons verpest en verslaafd gemaakt aan slechte gewoontes.  

Je zult het heft in eigen hand moeten nemen. Het begint allemaal met jezelf op nummer 1 zetten. En jezelf het juiste te voeden.  

Het meeste belangrijke wat je hebt, is je lichaam. Zie je lichaam als een tempel. Verzorg het goed. Stop er geen troep in, maar goed eten. En je zult je lekkerder voelen. Dat is onze ervaring en die van 1000-en Culicoolers.  

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN"Ik was zo lang op zoek naar een gezonde levensstijl en ben super blij het gevonden te hebben met Culicool. Ik slaap beter, geen opgeblazen gevoel meer, goede stoelgang, een veel betere smaak en meer energie. 4 kilo afgevallen en het is allemaal nog lekker ook. Nou wat wil een mens nog meer! Thanks Nicole en Stijn. Ben blij met jullie!"

NICOLINE"Ik voel me gezonder, fitter en zit lekkerder in mijn vel. Mijn darmen zijn rustiger en daar deed ik het voor. Ik ga het zeker meer doorvoeren in onze levensstijl. Ga proberen het 80/20 te doen. Merk dat ik er baat bij heb en dat is veel waard. Verder ben ik verrijkt met lekkere, verrassende en vooral gemakkelijk te maken recepten."

ALEXANDRA"Ik ben zo verschrikkelijk blij met jullie culicool. Het heeft mij weer jong gemaakt. Ik ben niet meer zo humeurig. Ook kan ik mijn pijnklachten beter opvangen. Ik heb chronische rug en pijnklachten. Dit zorgt ervoor dat afvallen bij mij een dingetje is. Toch kan ik zeggen dat mijn hele welbevinden beter is. Ik ben 51 en voel me een jonge blom van 17 ;) Jullie culicool geeft me inspiratie bij het koken maar ook bij andere dingen."

REGINA


70% VOEDING / 30% BEWEGING


Het juiste eten is KEY naar een goede gezondheid, want: Voeding bepaalt voor 70% hoe jij je voelt. En hoeveel je afvalt. 

Dan te bedenken dat iedereen de sportschool invliegt om af te vallen, maar sporten bepaalt voor minder dan 30%.  Hoeveel is je een TOPFIT lichaam waard?

Ja, je zal jezelf moeten herprogrammeren, zodat gezonde gewoontes weer de standaard worden.  

Om dit te leren, is het belangrijk dat je hier tijd voor vrijmaakt. En zul je een investering moeten doen.  

Want zoals wellicht weet, ‘Something for nothing’ bestaat niet. Je zult er iets tegenover moeten stellen.  

Als eerst een vraag aan jou: Hoe serieus neem je jezelf en hoe belangrijk vind jij je lichaam?  

Als jij jezelf belangrijk vindt en toe bent aan een TOPFIT lichaam: Ben jij bereid om hiervoor te investeren?  

Zo ja, geef eens aan: Hoeveel is het je waard om dit te bereiken?

Druk dat financieel uit. 


Stel, je hebt 50 euro gezegd.


Dan twijfelen we hoe serieus je jezelf neemt. Weet dat jouw lichaam nog jaren mee moet doen ;-)  

Denk eens na over het volgende: Hoeveel levert jouw lichaam je ieder jaar op?  

Ja, dan hebben we het over financiële stuk. De inspanningen op je werk levert inkomen...niet waar? Als je lichaam je in de steek laat, dan mindere prestaties. Dus hoe belangrijk vind je het om goed te presteren? Is dat maar 50 euro waard?

Wij (Nicole & Stijn) durven ons lichaam 100.000 euro aan waarde te geven. Aangezien wij van het leven willen genieten, onze dromen willen verwezenlijken. Zo lang mogelijk en zo fit mogelijk.

Jij ook?

Wat we vaak zien is dat we zo een nieuwe televisie, auto, telefoon of bankstel kopen. We geven zo 1000-en euro’s aan uit aan deze bezittingen.  


Alleen sta eens stil bij deze voorbeelden:


1. We kopen een nieuw bankstel, omdat het beter past in huis, of biedt iets meer comfort. 

Je gaat hierdoor wellicht meer zitten. Met als gevolg dat je lichaam er op achteruit gaat.  

Wetende dat door te veel zitten je cellen gaan verouderen en je energie verlaagd wordt. 

2. Als wasmachine gaat kapot gaat, dan vervangen we deze meteen. 

Hop, weer 500 euro. 

Maar die overtollige kilo’s, die buikpijn en weinig energie, hebben geen haast. Daar blijven we jarenlang mee lopen.  


Goed, we willen je hiermee bewust maken van de keuzes die we maken. 1 ding is zeker:

Meest waardevolle bezitting waar je je hele leven in moet leven, dat is je lichaam.  

Begin daar als eerste mee. Dan volgt de rest ook. Dat vertellen we je ook hieronder.  

Wat levert meedoen aan TOPFIT programma je op? 

Een TOPFIT lichaam ;-) Oke, we zullen specifieker zijn. De volgende fysieke veranderingen kunnen het je opleveren na deelname:  

 • je zal kilo’s kwijtraken
 • je voelt je fitter
 • je hebt geen vermoeidheidsdipjes meer 
 • je gaat beter slapen 
 • je suikerbehoefte neemt af 
 • je huid gaat meer stralen
 • je krijgt betere toiletbezoekjes en dus minder buikkrampen 
 • je hongergevoel wordt minder  


Ook kan je een mentale verandering merken: meer rust meer overzicht  

Aangezien je met de maaltijdplannen, die van je ons krijgt, niet meer na hoeft te denken wat te eten. Sta je niet meer te twijfelen in de supermarkt.  

Dat denkwerk hebben wij al voor je gedaan. Dit bespaart jou veel tijd, geld & frustratie! Hoe fijn is dat. 

Wat levert een TOPFIT lichaam je op?

Je zal merken dat het je leven op verschillende vlakken verrijkt. Op je werk. In je privéleven. Binnen je gezin. Voor jou zelf als persoon. 

 • Je bent positiever.
 • Je voelt je zelfverzekerd.
 • Je gaat meer stralen.
 • Je bent aardiger en beter gehumeurd.
 • Je kan meer verdragen. (ook van je kinderen)
 • Je gaat beter presteren op je werk.
 • Je wordt productiever.
 • Je kan meer verdienen.
 • Je wordt meer gewaardeerd.
 • Je hebt meer energie (voor jezelf, voor je partner, voor je kinderen)
 • Je zal minder ziekenhuisbezoekjes hebben.
 • Je kan meer gaan sporten.
 • Je uithoudingsvermogen wordt vergroot.
 • Je herstelt sneller na het sporten.
 • Je kan actiever deelnemen aan bepaalde leuke evenementen zonder allerlei bezwaren.

Wat wij (Nicole & Stijn) hebben gemerkt is dat als je je gezonder voelt, dan krijg je meer gedaan en komen er mooiere dingen op je pad.

Het is ook wel logisch als je er over nadenkt. Als je lekkerder in je vel zit, dan heb je er meer zin in, ben je aardiger naar je omgeving, kan je meer verdragen, trek je leukere mensen aan, gebeuren er mooie gebeurtenissen, ga beter presteren en ga je meer verdienen. 

1000-en Culicoolers zijn je voor gegaan

“Mijn man en ik gaan door met deze lifestyle. Ik ben 4 kilo kwijt. We hebben geen suikerverslaving meer en de stoelgang is ook verbeterd. We voelen ons echt energieker. Moet je eens nagaan...dat met gebroken nachten door onze zoon van 4 maanden! " 

MEREL

“Door het Culicool’en ben ik van mijn suikerverslaving af, lunch ik weer (deed ik al jaren niet meer) waardoor ik s'middags geen honger/ snaai gevoel meer heb. En ik voel me energieker en niet meer opgeblazen. Ik houd het goed vol met al die heerlijke gerechten. Lekker voedzaam ook. En tussendoor had ik altijd een lekkere snack om van te genieten.”

BERDIEN

“Dit smaakt zeker naar meer. Opgeblazen gevoel is weg. Geen hoofdpijn meer, geen suiker dwang! Ik hoef niet af te vallen, het tegendeel juist. Ik blijf mooi steken rond die 55 kilo. Geweldig om je lijf en geest op een lijn te krijgen doordat er rust in komt. Het is veel eenvoudiger dan ik dacht dat het zou zijn. Dat terwijl ik ook veganistisch eet. Super inspirerend met alle reacties van mede leden in de Culicoolgroep & de grappige filmpjes van jullie. Ik ben super blij met jullie vorm van hulp." 

MIEKE

“ Ik voel me echt gezonder. Mijn stoelgang is nog nooit zo goed geweest en ben een stuk energieker!!! Van jullie enthousiasme krijg ik al energie. Fijn dat er een besloten facebookgroep is waar vragen gesteld kunnen worden en waar meningen en recepten gedeeld kunnen worden! En ik vind het heel goed dat jullie de 80/20 regel hanteren, dus dat er plaats is voor iets wat minder gezond is. Daardoor kun je ervan genieten, zonder je schuldig te voelen!”  

WENCKE

“Aan de porties merk je dat het geen dieet is, maar echt een lifestyle! Waar ik het voor deed, heeft voor mij gewerkt: geen opgeblazen gevoel & mijn spijsvertering werkt zoveel beter.

TINEKE

"Na mijn burnout gestart. Ik ben helemaal om. Inmiddels een half jaar aan het culicoolen. 8,5 kg kwijt, geen behoefte aan suiker, meer energie & geen opgeblazen gevoel. Het geeft me een geweldig gevoel. Super trots op mijn lijf. Ik heb weer een drive. Dankjewel hiervoor. "

INGRID

Doe mee met het TOPFIT programma en ontvang direct toegang tot de privegroep, maaltijdplannen & onze motiverende video's. 

Hoe gaan we dat bereiken?

Met heerlijk eten :) Dat klinkt goed he?  

We zijn meer gaan eten volgens het Paleo principe. Paleo eten staat voor hoe de oermens vroeger at.  

Voor ons is dat: groente - fruit- vis - vlees - eieren - noten - zaden  

We hebben onze eigen draai gegeven aan het paleo eten, weten nu wat werkt & wat superlekker is. We zijn fitter dan ooit. Met deze kennis & ervaring is de Culicool eten ontstaan.  

Het programma is als volgt opgebouwd:

 • Iedere week maaltijdplan met snelle makkelijke recepten
 • Boodschappenlijst voor iedere week
 • Snackstips en tussendoortjes
 • Tips op het gebied van gezonde voeding
 • Toegang tot motiverende groep 
 • Motiverende video’s van Nicole & Stijn

We lichten het hieronder nog voor je toe:

 [1] Iedere week maaltijdplan = 365 dagmenu's

Iedere week staat een compleet maaltijdplan voor je klaar met 7 dagmenu’s. Alles is voor jou uitgewerkt. Het hele jaar. In totaal dus 52 maaltijdplannen. 365 dagmenu’s.  

Volg iedere dag het menu met onze recepten voor het ontbijt, lunch en diner. Samen met het gezin. 

De recepten zijn:  

 • snel en makkelijk
 • betaalbaar
 • toegankelijk
 • uit het seizoen (dat is goedkoper en beter voor je lichaam) gevarieerd
 • en vooral… LEKKER!  

Goed om te weten: - Als jij een druk bestaan hebt, weet dat de gerechten snel en makkelijk te maken zijn. - De ingrediënten zijn gewoon bij de supermarkt te koop. Je hoeft niet allerlei (natuur)winkels af. Dat scheelt weer tijd. - Je eet uit het seizoen. Dat is goedkoper en beter voor het lichaam.  

Zonder moeite zet jij dagelijks gezonde maaltijden op tafel. Jij zit voor 365 dagen gebakken!  

Check hier eens dat Culicool eten absoluut geen straf is:

Voorbeeld dagmenu 1:

 • Crackers met avocadodip 
 • Paleowrap met kip 
 • Kipcurry met courgettenoodles 

Voorbeeld dagmenu 2:

 • Appeltaart ontbijtpap 
 • Friszoete salade met appel & makreel
 • Burger 2.0

Voorbeeld dagmenu 3:

 • Chocoladebananenbrood met bosbessen
 • Omelet met cherrytomaatjes en spek
 • Lasagne van groenten

En zie hier nog meer voorbeelden:

Wil je afwijken van het maaltijdplan? Geen probleem. Genoeg inspiratie uit de recepten van alle programma’s te halen, waar je 24/7 toegang tot hebt.

Loopt het water je in de mond? En Ben je al overtuigd om mee te doen? ;-)

Doe mee met het TOPFIT programma en ontvang direct toegang tot de privegroep, maaltijdplannen & onze motiverende video's. 


[2] BOODSCHAPPENLIJST

Iedere week ontvang je een boodschappenlijstje. Je kunt deze ook uitprinten. Dan kan je alles eenvoudig afstrepen wat je al wel in huis hebt en wat je nog moet halen.

[3] SNACKTIPS & TUSSENDOORTJES  

Ook voor tussendoor geven we je tips & recepten, zodat je geen hongergevoel zal hebben. Tussendoortjes die je snel kunt maken en pakken. Snacken kan je weer met goed gevoel doen!  

Bekijk deze heerlijke snacks eens:


 •  [4] KENNIS OP HET GEBIED VAN GEZONDE VOEDING

We geven je tips op het gebied van voeding, gezondheid & lifestyle. 

Bijvoorbeeld waarom iets wel en beter niet te eten, zodat je begrijpt hoe je van bepaalde klachten af kunt komen en je prettiger zal gaan voelen. 

Wekelijks staat er een 'groente' centraal, zodat je ook bewuster wordt en slimmer ;-)


 •  [5] Toegang tot motiverende groep 


Kijk, je kunt er een beetje vanuit gaan dat je het gemiddelde bent van die 5 mensen waar je het meest mee omgaat. 

Wanneer je met 5 mensen omgaat die slechte eetgewoontes hebben, dan zal jij waarschijnlijk uiteindelijk snel ongezond eten. Dat klinkt wellicht een beetje lullig, maar zo werkt het wel. Wanneer jij met mensen omgaat, die constant succes hebben, altijd gemotiveerd zijn, positief zijn, zich superfit voelen en zin hebben om toffe dingen te doen, dan ga jij je daar vanzelf aan optrekken.

Omring je dus met deze TOPFIT-toppers. Die zich wel fit willen voelen, die wel willen stralen op een feestje, die wel zelfverzekerd in hun bikini willen rondlopen, die wel hun dromen willen nastreven, etc.  

Daarom krijg je toegang tot een besloten Culicoolgroep waarin je je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen & elkaar lekker kunt maken met heerlijke receptfoto’s ;-)

Steun elkaar. Je hebt elkaar nodig. Om het vol te houden. Dat geeft je blijvend resultaat.  

“De culicool-groep motiveert enorm. Ik ga zeker met deze manier van eten door omdat ik me veel gezonder, fitter en slanker voel. Kan het iedereen aanbevelen."

ILSE

“Ik dacht zelf wel gerechten van internet te kunnen halen maar met de Culicool-groep is echt de knop omgegaan, de positieve motivatie en besloten Facebookpagina doen echt zoveel!"

ELIZABETH

 •  [6] Motiverende video’s van Nicole & Stijn  

Je krijgt toegang tot motiverende video’s van ons. Alles om jou de juiste acties te laten doen in jouw Culicool lifestyle. Bijvoorbeeld hoe met moeilijke situaties om te gaan.

“Hoi Stijn & Nicole, ik ga starten met al jullie ideeën, recepten en enthousiasme. Dat laatste helpt mij veel merk ik. Door jullie video's, het lekker menselijk houd en leuke humor hoop ik dat dit me wel gaat lukken en helpen. Bedankt hiervoor alvast en keep up the good work dan ga ik dat ook doen ': p! hihihi "

NICOLE

“Culicool’en was een super opstap voor ons om verder te gaan met de lifestyle en wij zijn geroutineerder geraakt met overheerlijke recepten. Deze lifestyle geeft zoveel fitheid. Fitheid die mogelijk is door ongelooflijk lekker te smullen van pure gerechten. Jullie zijn zelf een-en-al stralende fitheid wat enorm stimuleert! Ook de CuliCole filmpjes zijn stimulerend en iedere keer weer een bevestiging hoe makkelijk het kan zijn. "

FREDERIQUE


ZORG DAT JE RAAKGRIJPT


Nicole zegt altijd: “Zorg dat je raakgrijpt, en niet mispakt.”  

Daarom krijg je naast bovengenoemde ook nog toegang tot specifieke programma’s, zodat je voor iedere situatie voorzien bent om altijd raak te grijpen.  

 • Snackmoment. Tussendoortje op je werk of tijdens een dagje uit. Powersnack voor en na het sporten. Daar hebben we ons food programma CULIPOWER voor.
 • Barbecue avond. Daar hebben we het foodprogramma CULIBBQ voor.
 • Een gezellig thuisdiner met vrienden. Daar hebben we het foodprogramma Culicuisine voor.  

Op die manier weet jij altijd wat te eten, in welke situatie je ook bent, en wordt je beloond met een topfit lichaam.  

Jouw online bibliotheek

Jij hebt 24/7 en overal toegang tot de recepten via jouw online bibliotheek. (indien internet) Gemakkelijk via telefoon, tablet of laptop te raadplegen. 

Het is heerlijk om zo'n mooie " bibliotheek " vol lekkere recepten bij de hand te hebben. Vooral doorgaan met jullie kookkunsten dan kunnen wij ook mee genieten.  

Groeten Josephine  

ONZE KLANTEN

Jullie goede & geweldige tips en recepten werken zo goed dat ik kan zeggen dat ik binnen twee weken geen darmklachten of opgezette buik meer heb ennnnnnn meer dan 6 kg kwijt ben!! Ben nog lang niet klaar ;-), maar voelt fantastisch!! En ik eet zalig!! Ik wil jullie danken en ik weet wel zeker tot ziens!"

NATASJA

“Door het Culicool’en ben ik van mijn suikerverslaving af, lunch ik weer (deed ik al jaren niet meer) waardoor ik s'middags geen honger/ snaai gevoel meer heb. En ik voel me energieker en niet meer opgeblazen. Ik houd het goed vol met al die heerlijke gerechten. Lekker voedzaam ook. En tussendoor had ik altijd een lekkere snack om van te genieten.”

BERDIEN

“Dit smaakt zeker naar meer. Opgeblazen gevoel is weg. Geen hoofdpijn meer, geen suiker dwang! Ik hoef niet af te vallen, het tegendeel juist. Ik blijf mooi steken rond die 55 kilo. Geweldig om je lijf en geest op een lijn te krijgen doordat er rust in komt. Het is veel eenvoudiger dan ik dacht dat het zou zijn. Dat terwijl ik ook veganistisch eet. Super inspirerend met alle reacties van mede leden in de Culicoolgroep & de grappige filmpjes van jullie. Ik ben super blij met jullie vorm van hulp." 

MIEKE

“ Ik voel me echt gezonder. Mijn stoelgang is nog nooit zo goed geweest en ben een stuk energieker!!! Van jullie enthousiasme krijg ik al energie. Fijn dat er een besloten facebookgroep is waar vragen gesteld kunnen worden en waar meningen en recepten gedeeld kunnen worden! En ik vind het heel goed dat jullie de 80/20 regel hanteren, dus dat er plaats is voor iets wat minder gezond is. Daardoor kun je ervan genieten, zonder je schuldig te voelen!”  

WENCKE

“Aan de porties merk je dat het geen dieet is, maar echt een lifestyle! Waar ik het voor deed, heeft voor mij gewerkt: geen opgeblazen gevoel & mijn spijsvertering werkt zoveel beter.

TINEKE

"Na mijn burnout gestart. Ik ben helemaal om. Inmiddels een half jaar aan het culicoolen. 8,5 kg kwijt, geen behoefte aan suiker, meer energie & geen opgeblazen gevoel. Het geeft me een geweldig gevoel. Super trots op mijn lijf. Ik heb weer een drive. Dankjewel hiervoor. "

INGRID

Wil jij dit ook?

Wil jij ook weer trots zijn op je lichaam? Je blijvend TOPFIT voelen?  

Geef jezelf dan op met deelname aan ons TOPFIT programma. Geef jezelf een eerlijke kans en ervaar of het ook voor jou werkt. Wat heb je te verliezen...  

Hoelang loop je er al mee dat je je niet energiek voelt? Of niet tevreden bent met je lichaam? Hoeveel langer wil je hier nog mee rondlopen?  

Wat als je nu zo doorgaat, op de voet zoals je nu bezig bent, wanneer bereik je dan dat TOPFIT lichaam?  

Heeeeel lang, of wellicht mogelijk niet… Ja, dat klinkt misschien hard. Jij bent niet voor niets op deze pagina. Je weet dat er iets moet veranderen.  

“Do it now and you thank yourself later”  

Wij zijn ervan overtuigd dat jij dit ook kunt! Deze manier van eten is nu vanzelfsprekend voor ons & 1000-en Culicoolers. Kost geen enkele moeite. Kilo's vet zijn verdwenen en we voelen ons energierijker dan ooit te voren.  


100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie


Wij zijn zo enthousiast over dit programma, dat we je daarom een 30-dagen 100% niet-goed-geld-terug garantie geven. 

Zo loop jij geen enkel risico. Als je niet 100% happy bent of voelt🙂 , stuur ons dan binnen 30 dagen na aanschaf een mail, waarin je duidelijk aangeeft dat je je geld terug wilt, en wij retourneren jouw geld direct.  

Wat is je investering?

JAAR-ABONNEMENT

Je betaalt het 1e jaar € 197

NB. Prijs 2e jaar en daarna € 97 

(Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW)

LIFETIME TOEGANG

Je betaalt eenmalig € 397 € 197 (alleen deze week) 

(Bedrag is inclusief BTW)

Betaal veilig via iDeal, Paypal of creditcard en ontvang direct de factuur + de inloggegevens.

Voor welke keuze ga jij?

KEUZE 1: JAAR-ABONNEMENT Je hebt met de betaling die je vandaag doet, de komende 365 dagen toegang. 

Alleen tijdens je lidmaatschap staat het TOPFIT programma in jouw online bibliotheek en heb je toegang tot de besloten groep. Ga er een jaarlang tegen aan! En als je wilt natuurlijk ook de jaren erop bij verlenging.  

NB. Het jaar-abonnement is per jaar opzegbaar, zonder extra kosten. Enkel dient er rekening gehouden te worden met 1 maand opzegtermijn. 

KEUZE 2: LIFETIME Je hebt met de betaling die je vandaag doet, je hele leven toegang. 

Het TOPFIT programma staat altijd in jouw online bibliotheek staan. Zo ook behoud je altijd toegang tot de Culicoolgroep. Dit jaar, komend jaar, het jaar erop. Ga er levenslang tegen aan! :)  

Waarom wij je kunnen helpen?

Hee, Nicole & Stijn hier van Culicool.

Afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van gezonde voeding binnen het paleo eten. Plus verdiept in hoe je gezonde gewoontes kunt integreren in je lifestyle.  

Onze manier van eten is een doorbraak voor ons lijf & LIFE geweest. Stijn was 15 kilo te zwaar. Nicole had dagelijks buikklachten. Daar wilden we van af. Zonder de Bourgondische lifestyle op te geven.  

In 2013 zijn we "Culicool" eten. Samen 21 kilo kwijt en superfit. Yeah! Plus Stijn is van zijn dagelijkse hoofdpijn af en Nicole heeft gedag gezegd tegen haar opgeblazen buikgevoel.  

Nu voelen we ons TOPFIT. En ja! Dat willen we zo voor altijd behouden. Uiteraard zonder moeite en met lekker eten.  

Zie hier onze verandering:  

Onze kracht zit hem in het motiveren van onze volgers op een positieve down-to-earth-manier, zodat je daadwerkelijk in actie komt.  

WAT ONZE KLANTEN ZEGGENYVONNE

"Hallo ik wil even zeggen dat ik echt verbaasd ben over de gerechten. Ik ben nog al een moeilijk persoon wat betreft eten. Ik heb mij al vaker aangemeld bij dingen, maar alles wat ik dan lees denk ik bah. Meestal wordt er dan geen vervanger benoemd. Ik heb nu voor het eerst zoiets van Ja!!! dit lijkt mij lekker. Ik ga dan ook morgen boodschappen doen en overmorgen beginnen, ben echt heel benieuwd." - groetjes Manon

MANON

Doe mee met het TOPFIT programma en ontvang direct toegang tot de privegroep, maaltijdplannen & onze motiverende video's. 


Hier doen wij het voor:


Goed om te weten: FC30 wordt in onderstaande reacties veel genoemd. FC30 was ons eerste programma in 2015 en waar je ook toegang tot krijgt.

Het Culicool eten was toen al succes ;-) 

Overtuigd? Klik hier om naar de betaalknop te gaan.

Meer ervaringen lezen? Check hieronder!

Copyrights © Culicool