Heb jij je leven goed voor elkaar, maar heb je het gevoel dat je door alle drukte geleefd wordt en daardoor niet het maximale uit je leven haalt? 

Wil je graag meer vrije tijd, energie én geld, 

zodat je niet langer je droomleven hoeft uit te stellen?  

Grote kans dat op dit moment je mindset, je financiële intelligentie, je gezondheid of je omgeving je tegenhoudt om je zorgeloze droomleven te leiden. Je stelt je dromen steeds uit en je leven tobbert maar voort. 

Gun jij jezelf wel een topleven? Niet over 30 jaar, maar nu meteen?  

Kom dan nu met ons in gesprek en ontdek wat je tegenhoudt om jouw TOPLEVEN te leven. 

Dit gesprek is geheel vrijblijvend & 100% gratis. Je zit helemaal nergens aan vast.  

-"Stop met dromen en leef je droom. NU."-

Heb jij je leven goed voor elkaar, maar heb je het gevoel dat je door alle drukte geleefd wordt en daardoor niet het maximale uit je leven haalt?  

Wil je graag meer vrije tijd, energie én geld, zodat je niet langer je droomleven hoeft uit te stellen?  

Grote kans dat op dit moment je mindset, je financiële intelligentie, je gezondheid of je omgeving je tegenhoudt om je zorgeloze droomleven te leiden. Je stelt je dromen steeds uit en je leven tobbert maar voort.  

Gun jij jezelf wel een topleven? Niet over 30 jaar, maar nu meteen?  

Kom dan nu met ons in gesprek en ontdek wat je tegenhoudt om jouw TOPLEVEN te leiden. 

Dit gesprek is geheel vrijblijvend & 100% gratis. Je zit helemaal nergens aan vast.  

-"Stop met dromen en leef je droom. NU."-

Hoe krijg je de regie over je (top)leven?

Je hoort ons vaak over ‘TOPLEVEN’. Wellicht denk je "Dat klinkt wel heel mooi om waar te zijn." En vraag je je af: Kan ik dat ook beïnvloeden?  

Ja dat kan! We hebben ontdekt hoe je met 3 PARELS de regie krijgt over je leven. Hoe je hiermee in feite jouw topleven kunt leven.

Zo is onze O My Goodness METHODE (OMG-methode) ontstaan. Als je deze 3 parels (O-M-G) bij jezelf oppoetst, dan kom je vanzelf in de T-SPOT terecht. Haha, ja Stijn bedacht. En waar zou de T voor staan? ;-)

In onderstaande video leggen we de methode aan je uit:

Wil jij in je T-SPOT terecht komen?

Kom met ons in gesprek & stel samen met ons je plan op. Zo zet je jouw eerste stappen naar meer vrije tijd, energie én geld.

Je kunt nu al je TOPLEVEN leiden. Zonder dat je de loterij hoeft te winnen. Of harder moet werken om meer te verdienen. Of te wachten tot je met pensioen bent...  

Als het goed is heb je al een goede basis gelegd. Je hebt een bovenmodaal inkomen, als ondernemer of met je baan. Maar op dit moment wordt je geleefd, in plaats van dat je baas over je eigen leven bent.  

In de meeste gevallen zijn het slechts 1 of 2 obstakels die je tegenhouden om dit jaar nog meer vrije tijd, energie én geld te bereiken.  

Zonder dat het extra stress met zich meebrengt. (Misschien verrast het je, maar het heeft nooit te maken met een gebrek aan motivatie, doorzettingsvermogen of talent.)  

Dit is de agenda voor je gratis 1-op-1 sessie: 

  • Kom erachter wat je tegenhoudt om structureel meer geld over te houden. Zonder dat je hier harder voor hoeft te werken. Je verdient juist meer in minder tijd!
  • Ontdek hoe je met je huidige situatie meer vrije tijd overhoudt voor je partner, je gezin, je vrienden én jezelf.
  • Krijg inzicht in hoe je dagelijks meer energie krijgt, zodat je nog meer geniet van jouw zorgeloze en vrije topleven. 
  • Samen maken we een succesvol plan waarmee je in de kortst mogelijke tijd van je huidige situatie naar je vrije TOPLEVEN groeit. 


PLAN JOUW 1-OP-1SESSIE

Doe nu een aanvraag voor jouw gratis 1-OP-1 TOPLEVEN-sessie en zie of je een match voor ons bent.  

We accepteren je aanmelding pas als we er 100% van verzekerd zijn dat we jouw doelen kunnen bereiken. Zo simpel is het…  

We willen namelijk geen tijd verspillen, aangezien ‘tijd’ het meest waardevolle bezit is wat er bestaat. ;-) 

- “Time is the stuff of life. It’s all we have. Use it well!” -

Naast ‘tijd’ zijn ook ‘energie’ en ‘geld’ hele waardevolle bezittingen. Je hebt ze nodig om je TOPLEVEN te bereiken. Daarom leer je tijdens de gratis 1-op-1 sessie hoe je ze beschermt en vergroot.

Waarom is het belangrijk om NU meer vrije tijd, energie én geld te hebben?  

Een hoop mensen stellen hun dromen uit tot aan hun pensioen. Grote kans dat je dat ook doet. Want dan heb je alle tijd, toch?  

Maar als ‘t eenmaal zover is, kom je erachter dat je:  

  • de energie van 10 of 20 jaar geleden niet meer hebt. Of je gezondheid laat je in de steek;
  • niet zoveel (pensioen)geld hebt als gehoopt;
  • jouw dromen veel eerder had moeten verwezenlijken.  

Hartstikke zonde, want dan is het te laat. Te laat om er nog iets aan te veranderen.  

Bovendien is ‘t helemaal niet nodig om je pensioen af te wachten. Want we zijn erachter gekomen hoe je NU al je dromen kunt bereiken.  

Het maakt niet uit of je in loondienst bent of een onderneming hebt. En het heeft ook niets te maken met geluk. Wellicht een kleine 10%.  

Want we hebben het volgende ontdekt. Je hebt voor 90% zelf invloed op het realiseren van je droomleven:  

  • 30% juiste mindset.
  • 30% juiste gewoontes voor een goede gezondheid. 
  • 30% juiste omgeving.  

En daar heb je allemaal invloed op. Het is dus helemaal niet zo lastig om je droomleven op te bouwen.  

Je hebt alleen de juiste inzichten en technieken nodig. Waarmee je zelf aan het roer staat. Waarmee je jouw toekomst bepaalt. Waarmee je jouw dromen werkelijkheid maakt...  

Lees ons verhaal en zie hoe we ons TOPLEVEN hebben opgebouwd.

HET PERSOONLIJKE VERHAAL van Nicole & Stijn  

Nicole & Stijn ontmoeten elkaar in 2007. Stijn was in datzelfde jaar als ondernemer gestart. In 2009 kwam Nicole als mondhygiënist op de arbeidsmarkt en zijn ze gaan samenwonen in Breda.

Gedurende de relatie zag Nicole dat Stijn steeds meer vrijheid kreeg. Toen ze in 2011 drie maanden op rondreis gingen door Argentinië, nam Nicole een sabbatical en Stijn werkte al reizend aan z’n internetbedrijf.  

Nicole voelde dat ze ook meer vrijheid wilde. Om meer te reizen. Om meer avontuur te beleven. Om creatiever te zijn.  

In de tandartspraktijk was weinig vrijheid te bekennen tussen vier muren. En in de monden kon ze haar creativiteit ook niet echt kwijt. ;-)  

Met haar mindset van toen zag ze niet hoe ze haar dromen kon verwezenlijken...  

En dus, na 2 jaar tobben, besloot ze duizenden euro’s te investeren in een coach. In persoonlijke ontwikkeling. Om haar mindset een positieve boost te geven. Om in mogelijkheden te denken.  

En zo kwam ze erachter dat ze een keuze had.  

Ze verdiende een bovengemiddeld inkomen als mondhygiënist. Toch nam ze in 2014 het besluit om voor zichzelf te beginnen. Om mensen te helpen en betekenisvol te zijn. En voor meer vrijheid om dromen te kunnen verwezenlijken.  

Eén van de dromen was “samen meer reizen”. Dat is uitgekomen.  

Na het Argentinië-avontuur gingen Nicole & Stijn in 2015 twee maanden naar Indonesië. Ze reisden door Java, Bali, Lombok en Sulawesi.  

Vanaf 2017 meerdere camper roadtrips gemaakt door Spanje. Ook de camper stond al lange tijd op hun bucketlist. Door in kaart te brengen wat ze ervoor moesten doen, wisten ze ineens welke stappen te nemen. Bam, daar stond hij dan. De camper.  

Dankzij het reizen in warme klimaten ontstond de volgende droom: “in ‘t buitenland leven”. 

Wederom plan maken en vervolgens actie! Niet uitstellen, maar doen. Inmiddels leven ze sinds oktober 2015 in Zuid-Spanje, Malaga.  

Leef niet als slachtoffer, maar als een winnaar. Het leven wordt voor 90% bepaald door de keuzes die je maakt.  

Mooi voorbeeld was ook de “plofkop” van Stijn. Jarenlang liep hij met overgewicht. ‘Hij heeft aanleg. Zit in zijn genen’. Dat is wat werd gezegd en dus dacht hij ermee te moeten leven.  

Maar net zoals Nicole bleek hij een keuze te hebben. Met het aanpassen van zijn eetpatroon is hij definitief 15 kilo kwijtgeraakt. Er is sinds 2016 geen grammetje (oké, misschien eentje dan) meer bijgekomen.  

Nicole & Stijn hebben nu meer energie dan ooit. En dat is niet alleen te danken aan het stapelen van goede gewoontes. Ook door keuzes te maken qua omgeving. Met wie om te gaan, bijvoorbeeld. Ze focussen zich op personen die hen energie geven in plaats van kosten.  

In 2015 investeerden ze beiden opnieuw. Dit keer in hun financiële intelligentie. Een jaar lang kregen ze begeleiding van een expert.  

Ze hebben geleerd hoe geld voor hen kan werken. Nicole was verbaasd en schreef het volgende in haar dagboek:  

“Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en het heeft me geleerd hoe belangrijk het is om wijzer te worden op financieel gebied. Om nog meer mijn dromen te kunnen verwezenlijken. Investeren is iets moois en kan je dichterbij het leven brengen, hoe je het allerliefste wilt leven.”  

Inmiddels hebben ze met de opgedane kennis een huis gekocht in Spanje. Als investering. Naast dat ze er zelf in wonen, verhuren ze het ook als vakantiehuis. Het ligt op een droomplek. In hun favoriete wijk in Malaga en 50 meter van het strand. Ze delen op deze manier het Spaanse leven graag met anderen.  

De keuzes en investeringen ( € 100.000+) die ze tot nu toe maakten, hebben hun leven gegarandeerd verrijkt en daar zijn ze enorm dankbaar voor. En het mooiste, ze gunnen jou exact hetzelfde!  

Hoelang stel je jouw dromen nog uit? 

Het leven is te kort om jezelf voor de gek te houden. En te denken dat het op een gegeven moment wel goed komt. Want het komt niet vanzelf, vergeet het maar!  

Besef je daarom het volgende...  

Als we je nu vragen wat je héél erg graag wilt.  

...is dat dan de vrijheid hebben om te doen wat je ‘t allerliefste doet? Om je TOPLEVEN te leiden? Ja? Schud onze hand. Want dat willen wij ook. En we gunnen je dat ook. Daarom gaan we je hierbij helpen.  

We nemen je aan de hand...  

De beste en snelste weg om dit te bereiken is inderdaad door meer vrije tijd, energie én geld te creëren.  

Zodat jij 100% in je ware kracht staat en alles uit je eigen leven en dat van anderen haalt.  

Als je een bovengemiddeld leven wilt, een werkelijk TOPLEVEN, waarbij je op de laatste dag van je leven terugkijkt en kunt zeggen: “Ik heb mijn TOPLEVEN geleefd”.  

Doe dan het volgende...  

Maak een afspraak voor een gratis 1-op-1 sessie. In dit persoonlijke gesprek verhelderen we welke eerste stappen je kunt zetten om meer vrije tijd, energie én geld over te houden. En hoe je dat doet.  

Het gesprek is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Dus, waar wacht je nog op?  

-“The trouble is we think we have time”-

Alsjeblieft, wacht niet tot je pensioen. Maak vanaf NU de juiste keuzes & investeringen. Zodat je NU leeft en niet aan het overleven bent tot je 67e!